תנאי שימוש|מדיניות פרטיות
|רשימת הצפייה שלי ()
 
תגובה לכתבהתגובה לכתבה
שלחו כתבהשלחו כתבה
הדפסההדפסה
 
צילום: יגאל עמר
תמיד אתכם. עודד פז צילום: יגאל עמר
 
 

כך תכינו פיצה כשרה לפסח

מאסתם במצה ברייט? מסרבים להפסיק לאכול פיצות רק בגלל שפסח הגיע? קבלו את המתכון המוצלח של הטבח המתוסבך

ynet
פורסם: 18.03.10, 12:03

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:


 

המתכון מהתוכנית

המצרכים:

כוס קמח מצה 

3 כפות קמת תפו"א

שקית אבקת אפיה

ביצה

חצי כוס מים

3 כפות שמן

עגבניה מגוררת

שתי כפות קטשופ

אורגנו

גבינה צהובה מגוררת

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הקמחים, אבקת האפייה, הביצה, המים והשמן ולשים עד לקבלת בצק אחיד
  2. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר
  3. משטחים על תבנית עיגולי בצק בעובי 1/2 סנטימטר ובקוטר 15 סנטימטר
  4. מערבבים את העגבניה המגוררת והקטשופ, ומורחים על הבצק
  5. מתבלים באורגאנו
  6. מוסיפים את הגבינה הצהובה
  7. אופים בחום של 200 מעלות עד להשחמה

 

 - ניתן להוסיף מלמעלה פטריות, זיתים, בצל או כל דבר אחר שאתם אוהבים. בתיאבון!

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה   


 
 
 
 YIT - פיתוח אתרים ואפלקציות    
 
© כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ו-HOT