תנאי שימוש|מדיניות פרטיות
|רשימת הצפייה שלי ()
 
תגובה לכתבהתגובה לכתבה
שלחו כתבהשלחו כתבה
הדפסההדפסה
 
צילום: יגאל עמר
טיפוס מפולפל. עודד פז צילום: יגאל עמר
 
 

המתכונים שלכם

שבוע שלם עבר מאז האצנו בכם לשלוח אלינו מתכונים מהירים וקלים שניתן להכין משאריות שיש בכל בית. מתוך עשרות המתכונים שנשלחו אלינו עד כה, בחרנו שני מתכונים נחמדים וטעימים, שיעשו לכם המון כיף ושמח בפה. בתיאבון

לורי שטטמאור
פורסם: 23.08.09, 11:21

מתכון פשוט למקרוני עם גבינה

מאת: רפאל ברקת בן 8 מיבנה

 

המצרכים:

 

- אטריות

- מים

- גבינה צהובה

- קופסת שימורים של תירס או פטריות

- קטשופ

 

אופן ההכנה:

 

  1. מרתיחים אטריות במים, ואחר כך מסננים אותן במסננת.
  2. מעבירים את האטריות לכלי שאפשר להכניס לתנור.
  3. מגרדים גבינה צהובה, ומפזרים אותה מעל האטריות.
  4. לוקחים קופסת שימורים של תירס או של פטריות ומוסיפים על האטריות.
  5. מוסיפים קטשופ למעלה.
  6. מערבבים את הכול.
  7. מכניסים לתנור לרבע שעה על חום של 60 מעלות.
  8. ניתן לפזר גבינה טרייה בתום הבישול.

 


לבשל זה לא באמת קשה. הטבח המתוסבך (צילום: יגאל עמר)

 

מתכון לקינוח ביסקוויטים ושוקולד

מאת: פז ששון, בן 10.5 מכפר סבא

 

המצרכים:

 

- ביסקוויטים

- חלב

- ממרח שוקולד

 

אופן ההכנה:

 

  1. לוקחים שני ביסקוויטים.
  2. מורחים ביניהם שוקולד.
  3. מחברים אותם לכדי סנדוויץ'.
  4. שמים בקערה חלב.
  5. טובלים את הסנדוויץ' ל2-3 שניות בתוך החלב.
  6. מוציאים ואוכלים.

 

חושבים שהמתכון שלכם יותר שווה? ספרו לנו עליו בטופס המצורףואולי נפרסם אותו באתר! 

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה   


 
 
 
 YIT - פיתוח אתרים ואפלקציות    
 
© כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ו-HOT