תנאי שימוש|מדיניות פרטיות
|רשימת הצפייה שלי ()
 
תגובה לכתבהתגובה לכתבה
שלחו כתבהשלחו כתבה
הדפסההדפסה
 
צילום: יגאל עמר
טעים לו. עודד פז צילום: יגאל עמר
 
 

חיל של שוקולד

מתחשק לכם משהו מתוק? בואו ללמוד איך מכינים קרמבל פירות ושוקולד

ynet
פורסם: 06.08.09, 12:31

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

מתכון לקרמבל פירות ושוקולד

 

מצרכים:

 

- כוס קמח

- חצי כוס סוכר

- 70 גרם חמאה

 

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים את כל החומרים עד להיווצרות פירורים.
  2. שומרים במקרר לחצי שעה.
  3. לוקחים קוקוטים ומשמנים קלות.
  4. מניחים בקוקוטים מעט קוביות שוקולד ומעט קוביות פרי (בננות; תפוחים; תותים או כל פרי אחר שאוהבים).
  5. יוצקים כשתי כפות חלב, ומפזרים קרמבל עד לכיסוי מוחלט של הפירות והשוקולד.
  6. אופים בתנור בחום של 200 מעלות עד להשחמה.
  7. מפזרים קרמבל ואופים בחום של 200 מעלות עד להשחמה.

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה   


 
 
 
 YIT - פיתוח אתרים ואפלקציות    
 
© כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ו-HOT