תנאי שימוש|מדיניות פרטיות
|רשימת הצפייה שלי ()
 
תגובה לכתבהתגובה לכתבה
שלחו כתבהשלחו כתבה
הדפסההדפסה
 
צילום: יגאל עמר
עודד פז והפלפל צילום: יגאל עמר
 
 

כך תכינו בורגר דג

אם המתכון בפרק ארבע עשה לכם חשק, בואו ללמוד איך להכין המבורגר שהוא גם טעים וגם בריא

ynet
פורסם: 05.08.09, 12:57

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

דג בורגר - גם למי ששונא דגים

המצרכים לבורגר דג:

 

- 300 גרם דג לבן נקי מעור ועצמות קצוץ דק ביד

- כף גדושה קטשופ

- כפית תערובת גריל

- כפית חרדל

- פלפל שחור

- קטשופ מיונז וחרדל

- לחמניית המבורגר

- עלה חסה

- עגבנייה פרוסה

- מלפפון חמוץ

 

אופן ההכנה

 

מערבבים את כל חומרי ההמבורגר.

צרים קציצות ומכניסים למקרר לחצי שעה.

צולים על מחבת פסים (אפשר גם מחבת רגילה) כשתי דקות מכל צד.

מגישים בתוך הלחמנייה עם חסה, עגבנייה ומלפפון חמוץ.

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה   


 
 
 
 YIT - פיתוח אתרים ואפלקציות    
 
© כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ו-HOT