תנאי שימוש|מדיניות פרטיות
|רשימת הצפייה שלי ()
 
תגובה לכתבהתגובה לכתבה
שלחו כתבהשלחו כתבה
הדפסההדפסה
 
צילום: יגאל עמר
ככה עושים טחינה. יובל מדגים צילום: יגאל עמר
 
 

בשווארמה כמו בשווארמה

בואו ללמוד איך מכינים בייבי שווארמה עם טחינה, כפי שעודד ויובל הכינו בפרק השלישי

ynet
פורסם: 05.08.09, 12:03

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

מתכון לבייבי שווארמה

 

המצרכים לבייבי שאוורמה:  

- קופסת שימורים בינונית ריקה ופתוחה משני הצדדים

- 150 גרם חזה עוף פרוס דק

- פרוסה אחת של עגבנייה

- פרוסה אחת של בצל

- תערובת גריל

-  3 כפות שמן זית

- עגבניית שרי לקישוט

- 1 בצל שאלוט לקישוט

- מלח

- פלפל

 

אופן ההכנה

מתבלים את העוף בתערובת גריל ושתי כפות שמן זית.

משמנים את קופסת השימורים.

מניחים את פרוסת הבצל ועליה את העגבנייה בתוך קופסת השימורים ונועצים במרכז שיפוד עץ.

מסדרים בשכבות את העוף בתוך הקופסא.

נועצים למעלה את עגבנית השרי והבצל ואופים בחום של 250 מעלות ל15 דקות.

מוציאים ,מסירים בזהירות את קופסת השימורים ומחזירים לתנור לעוד כ5-10 דקות.

  

המצרכים לטחינה:

- כוס טחינה

- כוס מים

- לימון סחוט אחד

- צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה

- כפית שום כתוש

 

אופן ההכנה  

לוקחים כוס טחינה ומערבבים בקערה עם הלימון הסחוט.

מוסיפים את השום הכתוש והפטרוזיליה ומערבבים.

מוסיפים את המים תוך כדי בחישה עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה   


 
 
 
 YIT - פיתוח אתרים ואפלקציות    
 
© כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ו-HOT